To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Calibra Klub
Klub miłośników motoryzacji

Off Topic - [S] silnik X20XEV + pare gratow

sharkje - 2010-02-26, 13:13
Temat postu: [S] silnik X20XEV + pare gratow
Witam
jak w temacie. Chcialem sprzedac (oddac jak za darmo) silnik X20XEV (rocznik 1995,przebieg ok 210k) + skrzynia,dodatkowa wiazka kabli, katalizator od LASta, tlumik koncowy REMUS.
Teraz tak:
Wszystko smiga jak nalezy, oprocz:
silnik nie posiada juz kolektora wydechowego - lexmaull sprzedany :)
tlumik jest uszkodzony, tzn. urwal sie od strony dolotowej, ale mysle ze da sie to pospawac.
Zdjec nie posiadam, gdyz silnik lezy u Seweryna (naszego mechanika :) ), ale jesli bedzie trzeba to pogadam z Sewerynem co do zdjec.
Silnik sprzedaje,ze wzgledu na to ze SWAP-owalem v6 i nie mam co z nim zrobic i jest mi wogole nie potrzebny, wiec cena za wszystko powiedzmy 700zl (prawie jak za darmo,ale mozna sie dogadac :) ). Mysle ze komus moze sie to przydac, bo mnie juz nie :)

Kiler - 2010-02-26, 17:05

Sylwek, pogadaj z Sewerynem co do zdjecia, chociaz jedno silnika.
Regulamin obowiazuje wszystkich ;-) To ze kiedys moze robilismy razem, mijalismy sie na dole lub znamy sie z widzenia Ci nie pomoze :mrgreen: :mrgreen:

AnA - 2010-02-26, 22:10

za 700 Seweryn rezerwuje...
sharkje - 2010-03-02, 00:13

Kiler wyslalem juz prosbe Sewerynowi i czekam... :( wiem wiem o regulaminie (zdjecia itp) ale chcialem go wystawic co by nie zagracal Sewerynowi garazu :) po co ma sie marnowac. Moze komus sie przyda.
Anonymous - 2010-03-06, 15:49

Aktualne?? Jeśli tak to gdzie foty??
Seweryno - 2010-03-08, 08:50

sprzedany. zamykam.
Kiler - 2010-03-08, 10:47

Seweryno napisał/a:
sprzedane. zamykam.

4 razy sprzedales ;-) zdolniacha :mrgreen: