To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Calibra Klub
Klub miłośników motoryzacji

Off Topic - TEMAT

milimetr - 2011-03-14, 22:57
Temat postu: TEMAT
TEMAT USUNIĘTY
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---

venixxon - 2011-03-14, 23:49

:(
Kora - 2011-03-15, 02:08

milimetr-jedna sprawa.
Podrzucając takie linki masz obowiązek nadawać im dopisek, że sceny są drastyczne.

A co do filmu-wchodząc w link, widziałam słowo PETA i już wiadomo, ze chodzi o zwierzęta i znęcanie się nad nimi bądź niehumanitarne zabijanie ich dla pożywienia.

Ja osobiście takich filmów nie oglądam, być może zbyt wiele już okrucieństwa w życiu się naoglądałam na żywo aby oglądać to jeszcze w necie.

Kiler - 2011-03-15, 09:11

.........
Grabarz - 2011-03-15, 10:00

Ja to chcę obejrzeć to nie kasujcie.
A obejrzę jak sobie sprawię coś szybszego od blueconnect :/

Bartek - 2011-03-15, 10:06

A co to w ogole niby mialo byc ?
Kora - 2011-03-15, 12:23

Kiler-czemu to usunąłeś ?
Tam był film o tym, jak traktowane są kurczaki przed zmieleniem ich do mięsa na burgery i inne dziadostwa o szumniej nazwie "pożywienie".
Takich filmów jest w cholerę na stronie Pety i pochodnych.

Grabarz - 2011-03-15, 12:36

Właśnie, ja to chciałem obejrzeć :/
Kora - 2011-03-15, 12:39

No nie wiem czy warto oglądać mielone żywcem kurczeta.
Kiler - 2011-03-15, 16:46

Kora napisał/a:
Kiler-czemu to usunąłeś ?
Tam był film o tym, jak traktowane są kurczaki przed zmieleniem ich do mięsa na burgery i inne dziadostwa o szumniej nazwie "pożywienie".
Takich filmów jest w cholerę na stronie Pety i pochodnych.

Ja tego nie usunalem, przenioslem do OT

yano - 2011-03-15, 19:04

nareszcie mi net hula :)
A co do tematu... kiedyś widziałem film z chin, obdzieranego ze skóry psa... żywcem... chyba jestem zbyt wrażliwy... nie dawajcie takich filmów na forum, jeśli bym to chciał oglądać, poszukał bym na tubie
Wiem że człowiek to zwierzę, kiedyś jadło nie ugotowane mięso itp, naturalny łańcuch pokarmowy, ale jak to mówią czego oczy nie widzą tego sercu nie żal...