To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Calibra Klub
Klub miłośników motoryzacji

Off Topic - Proby logowania do naszych kont OT

Kora - 2011-02-07, 23:06

AnA-to jest proste-ktoś Ci próbuje coś wytłumaczyć, to nie dość, że źle, to jeszcze zamiast przyznać rację NORMALNIE jak człowiek, to musisz epitet dorzucić ...
Wszystko się wyjaśniło ?
Więc życzę wszystkim bez wyjątku dobrej nocy.

yano - 2011-02-07, 23:46

Jakie problemy? z logowaniem? nie wiem, nie widziałem... jestem aktualnie na bieżąco z każdym jednym postem na forum i nikt nie miał jakoś takich wielkich ciężkich powikłań...
Ej no sorry, nie staje za nikim, (tak wpierdziele się w waszą jakże słodką kłótnię...) kiedy się pojawisz na forum Ana, AnA czy Ana90, jakkolwiek, powstaje jakaś niesmaczna i niemiła atmosfera. I po co, ja się pytam?
Szczęść bosze...

venixxon - 2011-02-07, 23:52

Kora, VS. Ana90, Neverending Story :-/
Kora - 2011-02-07, 23:56

A no widzisz, nic na to nie poradzę, ze spostrzegawcza jestem.
Grabarz - 2011-02-07, 23:58

venixxon napisał/a:

Hahaha to Ci się udało :d

Kiler - 2011-02-07, 23:58

venixxon napisał/a:

Troche zle to napisales.... powinno byc:

Ana90/Ana/AnA VS Kora

Szkoda ze co wejdzie AnY to tylko z jakims problemem, zycie forum nie wazne. Po co pochwalic Aque za opis cali, lepiej kogos zje*ac :-/

Kora - 2011-02-08, 00:00

Nawet wyższy podatek mi tak ciśnienia nie podnosi jak ta właśnie nie kończąca się opowieść ...
AnA - 2011-02-08, 00:18

Kora napisał/a:
Nawet wyższy podatek mi tak ciśnienia nie podnosi jak ta właśnie nie kończąca się opowieść ...

a mi nic ani nikt, jak Ty na tym forum ;)

w tym temacie nie zaczęłam kłótni żadnej, więc o co się czepiacie tak

po drugie - w poprzednim też Kora zaczęła

po trzecie - to, jakie teraz inni (starzy, starsi niż wy) forumowicze (nie mówie że wszyscy) mają zdanie o forum, nie jest tylko moimi wymysłami. I na pewno powiedzmy rok-dwa temu nie było takich zwad tutaj, a admini zamiast je nakręcać (cześć Kiler) próbowali je raczej załagodzić.

Temat z Kilerem przenieśliśmy na PW, po co tu komu pisac cos?

yano - 2011-02-08, 00:21

to ja jeszcze dodam, że widze tu samych swoich... a nie zwady...

daj bosze..

AnA - 2011-02-08, 00:25

ale ile Ty yano - pół roku na forum jesteś?

Więc widzisz samych swoich.

milimetr - 2011-02-08, 01:53

Ale jaaaaaazdaaaa :wall: :madman: :superman:
Grabarz - 2011-02-08, 02:09

Tylko spokój może nas uratować ;)
yano - 2011-02-08, 02:30

może i pół roku, większość znam osobiście, niektórych troche dłużej niż te 0,5 (wam się ta liczba też z jednym tylko kojarzy?:P )
raczej nie szukam tu zwady, a próbuje wprowadzić troche luzu, jakoś reszcie to nie przeszkadz ?(jak coś to pw, skargi i zażalenia zostaną z/rozpaczone)
Ty zaś, choć dłużej masz konto, może od początku, jakoś nie specjalnie wprowadzasz na forum czilałt... weź może spróbuj...
i tu zacytuje szanownego, trzymającego kosisko mojej babki, kolegę Grabka.... PYS i dobranoc :)

Ps
niech ktoś podeśle adres do wisielca bo zainstalowałem firefoxa i sie gubie...

Kora - 2011-02-08, 09:57

AnA-przestań się już zalić, że zawsze ja wprowadzam zamęt- widzisz, jakoś nie tylko ja tam nie uważam, ale niech będzie, dam pierwszeństwo młodszej, niech się wykaże.
A to kto tu ile jest nie ma nic do rzeczy, ważne jest to, kto tu się udziela a kto wchodzi raz na pół roku i robi larma jak na straganie.

** Dodano: 2011-02-08, 09:59 **
Zresztą, pojaw się na choć jednym spocie, to się rozliczymy z gierek słownych, bo ja zaraz będę musiała wszystko wywalać do OFF ... tylko mi zaraz nie zacznij pisać, że mi nie wolno, albo coś tam, ta dyskusja toczy się tu tylko z Twojego powodu, abyś nie miała później pretensji, że ktoś bezczelnie moje czy Twoje wypowiedzi "kasuje"-bo tak kiedyś nazwałaś przeniesiony temat.
Dziękuję za uwagę.
Bez odbioru.

AnA - 2011-02-08, 11:15

yano napisał/a:
może i pół roku, większość znam osobiście, niektórych troche dłużej niż te 0,5 (wam się ta liczba też z jednym tylko kojarzy?:P )
raczej nie szukam tu zwady, a próbuje wprowadzić troche luzu, jakoś reszcie to nie przeszkadz ?(jak coś to pw, skargi i zażalenia zostaną z/rozpaczone)
Ty zaś, choć dłużej masz konto, może od początku, jakoś nie specjalnie wprowadzasz na forum czilałt... weź może spróbuj...
i tu zacytuje szanownego, trzymającego kosisko mojej babki, kolegę Grabka.... PYS i dobranoc :)

Ps
niech ktoś podeśle adres do wisielca bo zainstalowałem firefoxa i sie gubie...

uwierz - wcześniej na tym forum nie było tylu burz co teraz/ostatnim czasu były. I to też nie tylko ja mogę potwierdzić. Weź dobrze przeczytaj ten temat, a potem zdecyduj kto tu zaczął dogadywanie, bo na pewno nie ja, tylko kora twierdzi, iż skoro poruszyłam jakiś temat na forum - to oczywiście może go skomentować i dowalić jakoś, bo jak sądzę w poprzedniej dyskusji ze mną nie została pochwalona.

Kora - na spoty jeździć nie mam za bardzo czasu, mam teraz ważniejsze rzeczy od tego, poza tym jak się chcemy z Sewerynem spotkać z kimś z forum, żeby pogadać, nie musimy specjalnie umawiać się na spoty, które nie zawsze każdemu pasują...

I nie wchodze tu żeby się wykazywać, ani się żalić - ale niech będzie...