Off Topic - Proby logowania do naszych kont OT
Kora - 2011-02-08, 11:40
AnA-dajże sobie powiedzieć, że tu nie ma żadnych burz.
Przejrzyj tematy.
Spowodowane kłotnie są między mną a Tobą i nikim więcej.
Więc nie pisz o burzach, bo tu takich nie znajdziesz.
tu są ludzie, którzy starają się sobie nawzajem pomagać, zauważyłam również jedno-Kiler Ci pomógł czy nie ?
Jesteś zalogowana na swoje stare konto czy nie ?
No konkrety proszę ...
I jeszcze piszesz, że admin zamiast pomóc nakręca zwadę ?
Jesteś po prostu niesprawiedliwa.
I nie wypowiadam się teraz jako żona admina, tylko jako zwykły użytkownik forum.
Niech rękę do góry podniesie ten, któremu admin kiedyś odmówił jakiejkolwiek pomocy ...
ja i tak mu sie dziwię, ze ma tyle cierpliwości.
Kiler - 2011-02-08, 12:01
Ana90 napisał/a: | Kora napisał/a: | Ja się wcale nie dziwię, że się zalogować nie umiałaś ... a co wpisujesz w nazwie użytkownika ? Ana ? hahahahahahahahahahahahahah |
zamknij sie bo znów zaczynasz.
nie twoja sprawa, siedz cicho. |
jakbys ty tak do mnie napisala to bys dostala tak w morde ze by Cie nawet Seweryn nie poznal, bo za smarkata jestes.
Ale jako ze napisalas to do moderatora to zglaszam twoj post jako naruszenie zasad.
Konto stare masz na forum. Nie bylo zablokowane, to ze nie moglas sie zalogowac bylo spowodowane twoim bledem a nie problemem po stronie forum. I widac po co ci konto na forum, zeby dalej sie klocic. Ani dziekuje ani pocaluj mnie w dupe bo przeciez to ja siedze na twoim kompie i zmienilem Ci haslo w firefoxie. a z pretensjami to potrafilas pierwsza wyskoczyc.
Koncz te twoje glupie wywody albo poprostu juz nic tu nie pisz. bo jak nie to sam Cie uspokoje, chociaz sa od tego moderatorzy.
** Dodano: 2011-02-08, 12:07 **
jako ze temat jest moj, prosze moda o wyczzyszczenie twojego szczekania na forum i za zasmiecanie mojego tematu nadanie Ci nastepnego ostrzezenia. Jak nie to zrobie to JA!
Nie bede sie z Toba bawil, nie po To pomoglem Ci zalogowac sie na forum zebys dalej smiecila.
AnA - 2011-02-08, 13:24
Kiler napisał/a: | Ana90 napisał/a: | Kora napisał/a: | Ja się wcale nie dziwię, że się zalogować nie umiałaś ... a co wpisujesz w nazwie użytkownika ? Ana ? hahahahahahahahahahahahahah |
zamknij sie bo znów zaczynasz.
nie twoja sprawa, siedz cicho. |
jakbys ty tak do mnie napisala to bys dostala tak w morde ze by Cie nawet Seweryn nie poznal, bo za smarkata jestes.
Ale jako ze napisalas to do moderatora to zglaszam twoj post jako naruszenie zasad.
Konto stare masz na forum. Nie bylo zablokowane, to ze nie moglas sie zalogowac bylo spowodowane twoim bledem a nie problemem po stronie forum. I widac po co ci konto na forum, zeby dalej sie klocic. Ani dziekuje ani pocaluj mnie w dupe bo przeciez to ja siedze na twoim kompie i zmienilem Ci haslo w firefoxie. a z pretensjami to potrafilas pierwsza wyskoczyc.
Koncz te twoje glupie wywody albo poprostu juz nic tu nie pisz. bo jak nie to sam Cie uspokoje, chociaz sa od tego moderatorzy.
** Dodano: 2011-02-08, 12:07 **
jako ze temat jest moj, prosze moda o wyczzyszczenie twojego szczekania na forum i za zasmiecanie mojego tematu nadanie Ci nastepnego ostrzezenia. Jak nie to zrobie to JA!
Nie bede sie z Toba bawil, nie po To pomoglem Ci zalogowac sie na forum zebys dalej smiecila. |
w morde to sobie możesz bić kolege z podwórka
Kora nie miała w tej sprawie nic do powiedzedzenia, wiec po co sie wtracała, skoro inni użytkownicy jakoś nic nie pisali? Poza tym Twoja żonka to prawie taka smarkata jak ja jest
A za pomoc w zalogowaniu - już o tym pisaliśmy na PW, dwa, błąd nie był mój, już o tym dyskutowaliśmy! Mam cie po nogach całować? Więc nie wmawiaj mi że sie zalogowac na konto nie umiem, bo nie pierwszy raz to robie.
venixxon - 2011-02-08, 13:52
Mam dla was rozwiązanie strona nazywa się żal.pl i tam możecie się powymieniać argumentami ale nie tutaj!!! ta strona nazywa się Calibra Klub i rozmawiamy na tematy techniczne,motoryzacyjne i inne ale nie robimy syfu z jakimiś żalami koleżanko AnA, zaczęłaś robić syf od tematu na wesoło żarty,żarcik bo gdzieś zniknęły czyjeś posty i gdzie kolwiek się udzielasz jest dym więc już skończ,teraz koleżanka Kora, Po co dajesz się prowokować?siłą spokoju doprowadź przeciwnika do szału.Moja propozycja jest taka kto od tego posta się udzieli w sprawie innej niż problem z zalogowaniem zostanie zablokowany na miesiąc bo żygać mi się chce jak czytam te posty
AnA - 2011-02-08, 14:26
KORA - jeśli chcesz, żebym Ci na PW odpisała, to włącz sobie prywatne wiadomości...
Kiler - 2011-02-08, 14:44
Cytat: | błąd nie był mój, już o tym dyskutowaliśmy! Mam cie po nogach całować? Więc nie wmawiaj mi że sie zalogowac na konto nie umiem, bo nie pierwszy raz to robie. |
Tak blad byl twoj! Logi serwera prawde mowia. Nie umialas sie zalogowac na konto i to z wlasnej winy nie zauwazajac ze FireFox wpisuje Ci bledny login i haslo, ktore i tak zapomnialas.
** Dodano: 2011-02-08, 14:47 **
Seweryn jeszcze raz do mnie napisze gdzie kolwiek (na forum czy gg) "to załatwie to po swojemu" to jego dane zostana podane przeze mnie na Policje i zostanie powiazany z proba kradziezy z wlamaniem i zniszczeniem mojego auta (sprawa jest nadal u organow scigania)! Nie bede sie bawil w kotka i myszke. Takze radze trzymac gebe na klotke.
** Dodano: 2011-02-08, 14:48 **
Masz proby logowan do swojego konta przez boty ?? Jak nie to sie juz nie odzywaj w tym temacie.
AnA - 2011-02-08, 15:07
Kiler napisał/a: | Cytat: | błąd nie był mój, już o tym dyskutowaliśmy! Mam cie po nogach całować? Więc nie wmawiaj mi że sie zalogowac na konto nie umiem, bo nie pierwszy raz to robie. |
Tak blad byl twoj! Logi serwera prawde mowia. Nie umialas sie zalogowac na konto i to z wlasnej winy nie zauwazajac ze FireFox wpisuje Ci bledny login i haslo, ktore i tak zapomnialas.
** Dodano: 2011-02-08, 14:47 **
Seweryn jeszcze raz do mnie napisze gdzie kolwiek (na forum czy gg) "to załatwie to po swojemu" to jego dane zostana podane przeze mnie na Policje i zostanie powiazany z proba kradziezy z wlamaniem i zniszczeniem mojego auta (sprawa jest nadal u organow scigania)! Nie bede sie bawil w kotka i myszke. Takze radze trzymac gebe na klotke.
** Dodano: 2011-02-08, 14:48 **
Masz proby logowan do swojego konta przez boty ?? Jak nie to sie juz nie odzywaj w tym temacie. |
dobra, co sie bede kłócić, i tak wiesz swoje
próby do logowań przez boty były, jak wszyscy je mieli!
sprawy z Sewerynem sobie załatwiaj na PW, poza tym nie bredź mi tu o jakiejś kradzieży czy niszczeniu aut, nie bądź śmieszny...
Kiler - 2011-02-08, 15:16
Cytat: | próby do logowań przez boty były, jak wszyscy je mieli! |
To jak ich juz nie masz to po co tu piszesz ?? Problem z botami zostal dawno rozwiazany a twoje posty dotycza twojej niewiedzy na temat uzytkowania prostej przegladarki internetowej.
Tak samo jak facet jadac z nawigacja samochodowa wjechal do jeziora bo wierzyl w nawigacje tak samo ty wierzysz w swoja przegladarke i nie przyznasz sie do bledu. KONIEC
NIE PISZ TU JUZ WIECEJ, TEN TEMAT NIE DOTYCZY PROBLEMOW Z OBSLUGA PRZEGLADARKI INTERNETOWEJ!
Kora - 2011-02-08, 16:32
AnA-Wiadomości już są włączone ...
Bartek - 2011-02-08, 20:17
Hyhyhyhy jaki demotywator ja padnę
Dajcie na luz.
AnA: stary zarząd forum nie powróci to pewne, trzeba to przyjąć do wiadomości i z tym żyć (ja to się nawet cieszę, zawsze to lepiej mieć jakiś kolejny problem z głowy hehehe)
Killer: Cierpliwości do kobiety nigdy za wiele
Yano: UKuLeLe
Anonymous - 2011-02-08, 21:00
Rozumiem że już wszystko zostało powiedziane.
Na razie nikt nie dostanie warna bo w tej kłótni uczestniczył Admin CK, i najwyraźniej zezwolił na kolejną kłótnie i prowokacje.
Ale od teraz koniec. Jeśli ktoś dalej będzie szukał zaczepki i dalej będzie się kłócił to zaraz dostanie warna i to niejednego. Ostatni raz Wam powtarzam, takie sprawy załatwia się drogą prywatną!!!
Bartek - 2011-02-08, 22:48
Sąsi: mam jedno małe "ale" - jak sobie wyobrażasz załatwienie na PW sprawy pomiędzy trzema osobami ? Z tego co się orientuję to phpBB nie udostępnia możliwości "konferencji" na Priv czyli dyskutować mogą dwie osoby na raz.
Kiler - 2011-02-08, 22:54
Bartek napisał/a: | Sąsi: mam jedno małe "ale" - jak sobie wyobrażasz załatwienie na PW sprawy pomiędzy trzema osobami ? Z tego co się orientuję to phpBB nie udostępnia możliwości "konferencji" na Priv czyli dyskutować mogą dwie osoby na raz. |
Dokladnie, moze byc tylko jeden adresat pw
A tak na marginesie to nie ma botow na forum, nie mam co usuwac
Konto Ana90 zostalo zablokowane i zostanie usuniete. Dwa konta nie sa potrzebne.
milimetr - 2011-02-09, 10:10
Jeśli można to problemy z logowaniem były bo klub ma pecha do ....
AnA jak znasz Kilera i nie mogłaś się zalogować to trzeba było zadzwonić - ja nie robię z siebie orła komputerowego więc jak coś nie wiem to kontaktuję się telefonicznie lub mailowo z Łukaszem - JAKOŚ SIĘ DA!!!
nikogo nie krytykuję więc tak jak w moim podpisie - TWOJA RACJA MÓJ SPOKÓJ!!!
AnA - 2011-02-09, 13:20
Kiler napisał/a: |
Konto Ana90 zostalo zablokowane i zostanie usuniete. Dwa konta nie sa potrzebne. |
no chciałam właśnie napisać, żebyś je usunął.
milimetr - nr do Kilera nie mam. Kontaktowałam sie z nim na PW, więc sprawa już wyjaśniona.
Kora - wysłałam Ci wczoraj PW, tak pisze jakby nie doszło coś..
|
|
|