Off Topic - Proby logowania do naszych kont OT
milimetr - 2011-02-09, 13:48
W takim razie suuuuuuuuper!!!
Napisałem posta bo uważałem że takie kłótnie negatywnie wpływają na postrzeganie klubu w oczach innych.
Pozdrawiam i spokoju życzę.
Kora - 2011-02-09, 18:59
No właśnie AnA, do mnie nic nie dochodzi, szlag by to, wróci Kiler to mi przetrzepie profil, bo może coś namieszałam.
AnA - 2011-02-09, 23:16
Do Kilera:
Jak chcesz leszczyku to dawaj moje namiary na psiarnie. No problem. Tylko nie dziw sie jak potem sprawy przybiorą inny obrót niż po twojej mysli.
Pisze to dlatego ponieważ nie dam sie nazywać złodziejem że niby auto Ci okradłem.
Po drugie
jakbym dostał od forum mejla (celem zalogowania się) i gdybym mógł sie zalogować po tych wszystkich perturbacjach - niebyło by problemu.
Po trzecie
Zapytał sie lub poprosił mnie ktoś o moderowanie w technicznym?
Dziękuje że została ta przyjemnośc ze mnie zdjęta za moją prośbą.
Tak reasumując:
zmywam sie juz z tego forum bo widze ze to juz nie moje kredki. Zresztą kiedyś to był klub miłośników Opla Calibry - teraz to miłośnicy kasy na paliwo niemają nie mówiąć juz o zimowych oponach.
Do Kory i innych pieniaczy:
pisze z tego konta ponieważ do tej chwili niemam mozliwości zalogowania sie na swoje konto - niedostałem wiadomości na mejla od forum (Kiler wie o jaką wiadomość chodzi).
Tak wiec dziekuje CK za wszystko.
Jeżeli w dalszym ciągu będą leciec jakieś inwektywy w moją strone i mojej kobiety to nie bede marnował czasu na pisanie na forum. Załatwie to po swojemu.
Jeżeli Kiler chce mi lub Ani "dać w morde" to możemy się chociaż jutro spotkać sam na sam, a jeżeli będzie mnie nazywał złodziejem, że niby ja coś mu grzebałem przy aucie - to sam go znjade wszędzie!
jeżeli jesteście na tyle mądrzy to zapraszam na spotkanie
Pozdrawiam
Seweryn
yano - 2011-02-09, 23:28
AnA napisał/a: | Do Kilera:
zmywam sie juz z tego forum bo widze ze to juz nie moje kredki. Zresztą kiedyś to był klub miłośników Opla Calibry - teraz to miłośnicy kasy na paliwo niemają nie mówiąć juz o zimowych oponach.
Pozdrawiam
Seweryn |
Chcesz loda?
Przestań obrażać ludzi... chłopcze...
Kiler - 2011-02-09, 23:30
AnA napisał/a: | Do Kilera:
Jak chcesz leszczyku to dawaj moje namiary na psiarnie. No problem. Tylko nie dziw sie jak potem sprawy przybiorą inny obrót niż po twojej mysli.
Pisze to dlatego ponieważ nie dam sie nazywać złodziejem że niby auto Ci okradłem.
Tak reasumując:
Do Kory i innych pieniaczy:
pisze z tego konta ponieważ do tej chwili niemam mozliwości zalogowania sie na swoje konto - niedostałem wiadomości na mejla od forum (Kiler wie o jaką wiadomość chodzi).
Jeżeli Kiler chce mi lub Ani "dać w morde" to możemy się chociaż jutro spotkać sam na sam, a jeżeli będzie mnie nazywał złodziejem, że niby ja coś mu grzebałem przy aucie - to sam go znjade wszędzie!
Pozdrawiam
Seweryn |
po 1. nigdzie nie nazwalem Cie zlodziejem! Tylko ostrzeglem ze zalatwianie "po swojemu" moze zostac powiazane se sprawa!
po 2. guzik Cie obchodzi czy ja w zime jezdze na zimowkach czy na letnich, nie mam opon zimowych bo nie chce kupowac, a nie z braku kasy.
po 3. taka wiadomosc dostales na gg:
Cytat: |
2011-02-08 23:37:35 :: kiler1983
http://www.forum.calibraklub.pl/login.php
Nazwa użytkownika (do logowania): **********
haslo: *********
zeby nie bylo ze ja Ci utrudniam zalogowanie na forum, haslo sobie zmien w profilu
Pozdro
|
Robisz ze mnie idiote ??
A co do dawania w morde, do mnie nie napisala "zamknij sie", wiec o co chodzi ??
Jeszcze masz jakis problem ??
** Dodano: 2011-02-09, 23:38 **
Pisz dalej, nawijaj ... chetnie poslucham ... ja mam tylko nadzieje ze ktos tu podejmie wlasciwa decyzje i zrobi tu wreszcie porzadek.
Bartek - 2011-02-10, 09:53
Kurde dużo mnie chyba ominęło bo kompletnie nie kojarzę o co pretensje, tzn rozumiem że są itp, ale nie kojarzę w których tematach to było itp.... Ostro się zrobiło tak czy siak.
venixxon - 2011-02-10, 11:11
Czy mogę prosić o poblokowaniu paru kont?
Kiler - 2011-02-10, 11:12
Ktory kat ? lewy dolny, czy prawy gorny ?
venixxon - 2011-02-10, 11:22
Kiler napisał/a: | Ktory kat ? lewy dolny, czy prawy gorny ? | już poprawiłem
milimetr - 2011-02-10, 13:50
Słuchajcie !!!
Takie kłótnie nie pomagają tylko szkodzą forum, klubowi i miłośnikom Calibry jacy są i może chcieli tutaj być. Po coś ten klub został założony i jeżeli komuś nie pasuję to droga wolna!!! Nie tylko ja uważam, że pisanie o oponach , kasie na paliwo, częściach itd. To meritum tego co nazywa się forum. A o czym mamy pisać???????????????????????????O polityce??!! O robótkach na drutach??!!
Wszyscy którzy burzą spokój i działają destruktywnie na wizerunek klubu powinni odejść lub powinny zostać podjęte odpowiednie środki przez zarząd klubu w stosunku do nich. To członkowie czyli my i to co piszemy świadczy o nas wszystkich.
Chcecie to wieszajcie po mnie psy mi to wisi – jestem przyzwyczajony. Wybrałem ten klub bo myślałem, że jest tu inaczej ale naleciałości co poniektórych z innych zrzeszeń są bardzo silne.
Życzę wszystkim spokoju i wyciszenia.
Kora - 2011-02-10, 14:40
AnA napisał/a: |
Tak wiec dziekuje CK za wszystko.
Jeżeli w dalszym ciągu będą leciec jakieś inwektywy w moją strone i mojej kobiety to nie bede marnował czasu na pisanie na forum. Załatwie to po swojemu.
Pozdrawiam
Seweryn |
Jak ja Cię zapraszałam na spotkanie, to nie, bo czasu nie masz ...
A teraz sam proponujesz ? No to wpadnij do Mikołowa, ja chętnie zobaczę na własne oczy jak załatwiasz sprawy po swojemu ...
Zobaczymy czy z Ciebie cienki, średni, czy gruby Bolek ...
I w tych słowach nie ma krzty ironii, ja po prostu z ciekawości wytrzymac nie mogę a i chcę ponownie zaprosić SEWERYNA na spot.
I żeby nie było, że ja złośliwa, czy uszczypliwa, po prostu z grzeczności ... zapraszam
|
|
|