To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Calibra Klub
Klub miłośników motoryzacji

Off Topic - Derby Wisła-Cracovia

Arti - 2009-01-11, 07:12

i tu też nie moge się pogodzić przecież to żytki mają reputacje nożowników i z siekierami ganiają a i o wandaliżmie mógłbym porozmawiać http://wiadomosci.gazeta....ch_derbach.html
Semena - 2009-01-11, 09:24

Szwagirku to co piszą ma sie ni jak do rzeczywistości
osobiście nie spotkałam rzadnego żyda z nożem czy z siekierom w porównaniu do psów w hucie,a wuja na dłoni ma po nich pamiatke

Arti - 2009-01-11, 09:45

i tu jesteś znowu w błędzie bo ten padluch jak i całe osiedle jest za cracowią więc sama sobie dodre przykłady dajesz
Semena - 2009-01-11, 09:57

ja tam widziałam wiślaków
ale luz
tak jak wcześniej pisałam nie są to kibice tylko szczyle,które sie zachować nie potrafią i zarówno jak takich wiślaków jak i zydów osobiście wybiłabym w pień,bo tylko szrgają dobre imie klubu i cierpią niewinni ludzie :-/
szlak mnie trafia i pewnie nie tylko mnie jak słysze i widze co te gnoje wyprawiają,chętnie bym była za komorą gazową,bo tam ich miejsce :evil:

Wujaszek - 2009-01-11, 10:12

spokojnie to przecież tylko kibice
Arti - 2009-01-11, 10:30

wiślaka tam nie zobaczysz chyba że robią wjazd na to osiedle a co do komory gazowej jestem za
Semena - 2009-01-11, 11:15

Wuja jest ogromna różnica między kibicem a kibolem to tak jakby nas porównać do zbirów - nie mamy nic z nimi wspólnego a przecież to też ludzie :-/

Arti fajnie że w tym jednym się zgadzamy :-P przynajmniej państwo zaoszędziło by nasze podatki na utrzymanie tej chołoty w więzieniach :-/