Off Topic - Derby Wisła-Cracovia
Arti - 2009-01-11, 07:12
i tu też nie moge się pogodzić przecież to żytki mają reputacje nożowników i z siekierami ganiają a i o wandaliżmie mógłbym porozmawiać http://wiadomosci.gazeta....ch_derbach.html
Semena - 2009-01-11, 09:24
Szwagirku to co piszą ma sie ni jak do rzeczywistości
osobiście nie spotkałam rzadnego żyda z nożem czy z siekierom w porównaniu do psów w hucie,a wuja na dłoni ma po nich pamiatke
Arti - 2009-01-11, 09:45
i tu jesteś znowu w błędzie bo ten padluch jak i całe osiedle jest za cracowią więc sama sobie dodre przykłady dajesz
Semena - 2009-01-11, 09:57
ja tam widziałam wiślaków
ale luz
tak jak wcześniej pisałam nie są to kibice tylko szczyle,które sie zachować nie potrafią i zarówno jak takich wiślaków jak i zydów osobiście wybiłabym w pień,bo tylko szrgają dobre imie klubu i cierpią niewinni ludzie
szlak mnie trafia i pewnie nie tylko mnie jak słysze i widze co te gnoje wyprawiają,chętnie bym była za komorą gazową,bo tam ich miejsce
Wujaszek - 2009-01-11, 10:12
spokojnie to przecież tylko kibice
Arti - 2009-01-11, 10:30
wiślaka tam nie zobaczysz chyba że robią wjazd na to osiedle a co do komory gazowej jestem za
Semena - 2009-01-11, 11:15
Wuja jest ogromna różnica między kibicem a kibolem to tak jakby nas porównać do zbirów - nie mamy nic z nimi wspólnego a przecież to też ludzie
Arti fajnie że w tym jednym się zgadzamy przynajmniej państwo zaoszędziło by nasze podatki na utrzymanie tej chołoty w więzieniach
|
|
|