|
|
Autor |
Wiadomość |
Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 09 Kwi 2008 Posty: 295 Skąd: Znienacka :P
|
|
|
|
|
Silnik: fał sześć powróciło
Wiek: 36 Dołączyła: 30 Mar 2009 Posty: 1423 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2010-03-11, 23:45
|
|
|
Chłopak chyba ma prawo poprosić o poradę ?
Wiesz ... nie każdy się rodzi mechanikiem ...
A jak co zepsuje to może mieć pretensje do siebie. |
_________________ " Niektórzy są wiecznie niezadowoleni. Kiedy mają niewiele, chcą więcej. Jeśli mają dużo, chcą jeszcze więcej. A kiedy już to osiągną, tęsknią za prostym, skromnym życiem". |
|
|
|
|
Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 09 Kwi 2008 Posty: 295 Skąd: Znienacka :P
|
Wysłany: 2010-03-11, 23:56
|
|
|
widziałem juz pare razy auta poskładane przez dwóch takich przy piwku.
Uwierz mi, że ma sie to nijak do odpowiedniego stanu bezpieczeństwa na polskich drogach.
Hipotetycznie: Co byś powiedziała na to jakby w twoim nowo zakupionym samochodzie poprzedni właściciel źle poskładał cześci układu hamulcowego? A ty o tym dowiadujesz sie w "ostatniej chwili"...
No niestety chłopak zabrał się do bardzo konkretnej czynności serwisowej bez wiedzy.
Spojrzy w książke "Sam naprawiam samochód Opel Calibra" a co nieco sie dowie. |
|
|
|
|
Pomogła: 1 raz Wiek: 48 Dołączyła: 06 Kwi 2008 Posty: 3794 Skąd: smoczygród
|
Wysłany: 2010-03-12, 16:20
|
|
|
Marcin na Twoim miejscu posłuchałabym rady Seweryna,to nasz klubowy mechanik i wie co mówi,lepiej za nie które rzeczy się nie brać samemu tym bardziej jak nie wiemy czym się to je- powód jest prosty chodzi o Twoje bezpieczeństwo.To nie jest tylko wymiana żarówki.Czasem lepiej udać się do mechanika i zapłacić i nie żałować
Pozdrawiam |
_________________ Ktoś pogniótł mi skrzydła,Zabrał aureole,Pobrudził ręce...Byłam kiedyś aniołem,Pamiętasz?Dziś nie potrafie nawet,Powiedzieć gdzie leży niebo . . . |
|
|
|
|
|