|
Calibra Klub
Klub miłośników motoryzacji
|
Ogłoszenie |
Logowanie do forum odbywa sie za pomoca adresu e-mail.
Problemy z dostepem do forum prosze zglaszac na maila administracja [ malpka ] calibraklub [ kropka ] pl
|
|
Przesunięty przez: Kiler 2011-07-31, 06:33 |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 2009-09-12, 19:11 kupię zderzak przód do lasta, lampa przód lewa, maska
|
|
|
kupię zderzak przedni do rocznika 97, mocowanie zderzaka, lampa lewa (od kierowcy) lub obydwie, maska |
|
|
|
|
Pomogła: 1 raz Wiek: 48 Dołączyła: 06 Kwi 2008 Posty: 3794 Skąd: smoczygród
|
Wysłany: 2009-09-13, 08:30
|
|
|
a gdzie witam
maskę mam żółtą na sprzedaż do odbioru w Wyrach u Sefcia cena 100 zł.
lampę mam tylko prawą u wujaszka w Kraku cena 100 zł.
P.S
Witam na forum i pozdrawiam |
_________________ Ktoś pogniótł mi skrzydła,Zabrał aureole,Pobrudził ręce...Byłam kiedyś aniołem,Pamiętasz?Dziś nie potrafie nawet,Powiedzieć gdzie leży niebo . . . |
|
|
|
|
|
Wysłany: 2009-09-13, 08:39
|
|
|
hej Semenko! witam (to ja anka72) dzieki za wiadomosc! na ta maskę to jeśli mogę Ci dac znac jutro to by było super!, jutro mechanik ogląda, jeśli nieda sie wyklepać to bym kupiła!, reflekto tylko lewy albo obydwa, bo lewy uszkodzony,
pozdrawiam!
przepraszam faktycznie nawet sie nie przywitałam a więc WITAM WSZYSTKICH!! |
|
|
|
|
Pomogła: 1 raz Wiek: 48 Dołączyła: 06 Kwi 2008 Posty: 3794 Skąd: smoczygród
|
Wysłany: 2009-09-13, 11:37
|
|
|
Ciesze się że to Ty Aniu
to jak coś to czekam na wieści
przykro mi że Twoja cali ucierpiała
P.S
kupę czasu Cie nie widziałam i Witam serdecznie na naszym forum :diabeł: |
_________________ Ktoś pogniótł mi skrzydła,Zabrał aureole,Pobrudził ręce...Byłam kiedyś aniołem,Pamiętasz?Dziś nie potrafie nawet,Powiedzieć gdzie leży niebo . . . |
|
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|