|
|
Autor |
Wiadomość |
Wiek: 53 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 339 Skąd: OBERSCHLESIEN
|
Wysłany: 2008-08-18, 21:00 tylna kanapa
|
|
|
sprawa ma sie tak, planowałem pewnego czasu wymontować tył i do przodu wstawić tylko kubły, tył zabudowany w duperele typu audio wideo. potem mi sie odwidziało i tył miał zostać wrazie gdy cza kogoś na zlot zaholować. dziś jednak po pierwszej próbie posadzenia osoby do tyłu...pierwsza próba od czasu założenia nowych kartonów porzód i tył...więc co sie okazało? jedna osoba i tylny zderzak wyłączył leżącą pod nim motorole f3. coś mi nie grało więc próba druga i poprostu dotknął asfaltu pytanie wzwiązku z tym takie, wiem że śmieszne...wytargałem dla bezpieczeństwa jazdy dolną część tylnej kanapy...jak sie zabrać do oparcia? |
|
|
|
Pomogła: 1 raz Wiek: 48 Dołączyła: 06 Kwi 2008 Posty: 3794 Skąd: smoczygród
|
Wysłany: 2008-08-18, 21:26
|
|
|
zacznij od odkręcenia śróbek po bokach i na środku- na dzieleniu foteli :szyderka: |
_________________ Ktoś pogniótł mi skrzydła,Zabrał aureole,Pobrudził ręce...Byłam kiedyś aniołem,Pamiętasz?Dziś nie potrafie nawet,Powiedzieć gdzie leży niebo . . . |
|
|
|
|
Wiek: 53 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 339 Skąd: OBERSCHLESIEN
|
Wysłany: 2008-08-18, 21:43
|
|
|
tia...to jednak bede musiał posprzątać aby sie tam dostać no wiedziałem że to kiedyś nastąpi jak ktoś potrzebuje czerwone drzwi z szybą lewe to mam, niestety bez górnego zawiaska |
|
|
|
Pomogła: 1 raz Wiek: 48 Dołączyła: 06 Kwi 2008 Posty: 3794 Skąd: smoczygród
|
Wysłany: 2008-08-18, 22:00
|
|
|
przyjedź to Ci pomogę
a te drzwi bez zawiaska to dożywocie :cwaniak: |
_________________ Ktoś pogniótł mi skrzydła,Zabrał aureole,Pobrudził ręce...Byłam kiedyś aniołem,Pamiętasz?Dziś nie potrafie nawet,Powiedzieć gdzie leży niebo . . . |
|
|
|
|
|